• Slider 1

  • Slider 2


   Smart2Move Fysiotherapie

Smart2Move Fysiotherapie is een laagdrempelige praktijk, gevestigd in 's-Gravenzande gemeente Westland. waar iedereen terecht kan. Heeft u een (sport)blessure, moet u revalideren na een operatie, kampt u al langer met rugklachten of ervaart u andere problemen aan het bewegingsapparaat, dan kunt u bij ons terecht.

Naast reguliere fysiotherapie hebben wij tevens een revolutionaire behandelmethode voor het behandelen van lage rugklachten.

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van lage rugklachten door middel van de OriGENE-methode. De OriGENE behandeling is met name bedoeld voor patiënten met wat men noemt aspecifieke lage rugklachten. Dat wil zeggen dat er geen specifieke afwijkingen zijn aan de wervelkolom en men in het duister tast wat de achterliggende oorzaak is. Lees meer over rugklachten en rugscan

Kinesiotaping

Om de diverse behandelingen te ondersteunen maken wij gebruik van Kinesiotaping. Dit is een taping-methode waarbij gewrichten niet worden vastgezet. Maar door spieren te ontspannen of juist te activeren, doorbloeding te bevorderen of juist vocht of lymfe af te voeren, resulteert dit in herstelbevordering zelfs in de periode na de behandeling.

Revalidatie en het vervolg!

U kunt bij ons terecht voor actieve revalidatie waarna u kunt doorstromen naar het aan de praktijk gekoppelde sportcentrum waar u onder persoonlijke begeleiding verder kunt trainen. Onze praktijk is dagelijks geopend en beperkt in de avonduren.

Ben ik hier voor verzekerd?

Afhankelijk van uw aanvullende verzekering voor fysiotherapie wordt uw behandeling vergoed conform de voorwaarden in uw polis. Smart2Move Fysiotherapie heeft goede contractafspraken met alle grote zorgverzekeraars.


Neem contact op