• Slider 1

  • Slider 2


   Voeding

Nooit meer afzien en toch een blijvend resultaat bij Smart2Move.
Smart2Move werkt samen met Diplan. Diplan heeft twee programma's ontwikkeld, Diplan Standaard en Diplan Plus. Diplan Standaard is voornamelijk gericht op het aanpassen van het eetpatroon. Daarmee is een gewichtsverlies van 5 tot 10 kilo realiseerbaar.

Diplan Plus is naast het aanpassen van het eetpatroon ook bedoeld om binnen korte tijd een aanzienlijk aantal kilo's gewicht te verliezen. Bij dit programma start men met maaltijdvervangers. Met dit programma is een gewichtsverlies van 10 tot 20 kilo realiseerbaar.

Voor beide programma's is het resultaat afhankelijk van uw situatie en motivatie.
Niet wekenlang afzien, terwijl de kilo’s er binnen de kortste keren weer aanzitten. Met het persoonlijk op uw persoon aangepaste advies krijgt u voldoende voeding en dus energie binnen via smakelijke maaltijden. U voelt zich fit en vitaal.

Smart2Move, dé basis voor een gezonde levensstijl.
Binnen tien weken zet u met Diplan Standaard of Diplan Plus een belangrijke stap naar een structureel gezonde levensstijl. Dit gebeurt via een eetpatroon dat is afgestemd op úw persoonlijke energie behoefte. Hiermee onderscheidt deze aanpak zich van vrijwel alle bekende afval methoden.


Neem contact op